/

Mina tidningstexter för Vi i Villa


Webbredaktör eller journalist-praktik?

Under min praktik har jag skrivit väldigt mycket, så många har trott att jag varit journalist under min praktik. Men titeln har varit Webbredaktör och jag har främst skrivit för webben. Men jag har även skrivit en del för tidningen Vi i Villa.

 

Jag har skrivit en lång kakelguide. Den kan ni läsa här:

PDF Kakelguide av Julia

PDF Kakel spektakel – Av Julia Pettersson

Den har även publicerats på webben, perfekt att läsa för dig som tänker kakla om hemma.

 

Jag har även skrivit korta texter

Jag har inte bara skrivit superlånga guider utan jag skrev även en kort text om Huskurer. Den kan du se här:

Huskurer – PDF

 

Läs mer om huskurerna på webben.

 

Mer om praktiken som webbredaktör

Men jag har inte bara jobbat med att skriva. Jag har gjort sökordsanalyser med hjälp av Google AdWords, jag har jobbat med strategin för sociala medier och webbsidan, fotograferat, redigerat bilder och mailat en himla massa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *