/

Omslagsplåtning för Vi i Villa

omslagsplåtning, hela redaktionen på bild

Fick följa med på omslagsplåtningen

Förra veckan var det omslagsplåtning för julnumret som Vi i Villa håller på med. Det var en helt fantastiskt härlig dag med massor av skratt och fejksnö i en  urvacker miljö.

Jag passade på att fotografera lite bakom kulisserna, samt en hel del på Bocken Bertil som ni ser längst fram på bilden.

Jag tycker det är så himla roligt att jag blivit en i gänget på redaktionen, och är så glad över att jag får följa med på alla spännande saker. I LOVE IT!

Bakom kulisserna bilder från omslagsplåtningen

Tänker inte avslöja något om omslagsplåtningen mer än den utvalda bilden ovan, därmed får ni vänta med att se bilderna från kulisserna. Vissa av bilderna kommer även hamna i tidningen – vilket känns lite extra kul eftersom foto är en passion för mig.

 

Dessa utvecklande praktikperioder

Båda mina praktikperioder har varit helt fantastiska. Min tidigare praktik gjorde jag på Reklambyrån Lilla Brogatan som Digital redaktör, där hade jag stort eget ansvar och fick en bra inblick i reklam och entreprenör-världen. Nu är det bara en vecka kvar av praktikperioden hos Vi i Villa – vilket känns både bra och dåligt. Alltid lite konstigt att gå tillbaka till skolan när man börjat känna sig ”hemma” på den nya arbetsplatsen.

Vill ni se mer av min praktik så kan ni följa mig på Instagram
Mitt personliga konto: juliapetters
Min fotoinstagram: fotojulia.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *