Om Julia Pettersson

För att stilla den kreativa ådran i mig arbetar jag som Frilansfotograf som extrajobb. Den här hemsidan används som portfolio för mina fotografier.

Verksam i Norrtälje

Jag är bosatt i Norrtälje och fotograferar främst i Norrtälje kommun. Fotografi är något jag alltid haft intresse för men det var under gymnasiet med inriktningen på Fotografisk bild som jag fick någorlunda talang för det. Mina favorituppdrag är att fotografera porträtt och bröllop – då får man ofta in så mycket känslor i en och samma bild.

 

Min heltidssyssla som fotograf hos Sjönära fastigheter tar dock upp mycket av min tid, jag kan därför inte ta lika mycket uppdrag som tidigare. Jag kan bara ta uppdrag på helgerna och främst under höst och vinter. Är du intresserad av att anlita mig som fotograf, maila mig på julia_pettersson@hotmail.se så återkopplar jag så fort som möjligt.

 

Följ mig gärna på Instagram.