Om Julia Pettersson

Digital Content Coordinator och Fotograf

Jag är en glad 25-årig tjej som gått utbildningen Webbkommunikatör, sociala medier på Medieinstitutet. Efter utbildningen fick jag jobb som Digital Content Coordinator hos Property People. Utöver min huvudsyssla jobbar jag även som Frilansfotograf – perfekt sätt för att stilla den kreativa ådran i mig. Den här hemsidan används främst som portfolio för mina fotografier.

Finns i Norrtälje och fotograferar nästan allt

Jag är bosatt i Norrtälje och fotograferar främst i Stockholms län. Fotografi är något jag alltid haft intresse för men det var under gymnasiet med inriktningen på Fotografisk bild som jag fick någorlunda talang för fotografi. Jag fotograferar både analogt och digitalt, men nu blir det mest digitalt då det är så smidigt. Mitt fotande är ett brinnande intresse och extrajobb. Jag tycker om att fotografera allt mellan bröllop och insekter – väldigt brett med andra ord.

Mer om mina jobb

Fotojobb tar jag an för att få utlopp för min kreativa ådra. Favorituppdragen är att fotografera porträtt eller bröllop – för då får man in så mycket känslor i en och samma bild. Jag har fotograferandet som ett bra och roligt extraknäck och är främst aktiv under somrarna eller helgerna.

Som DCC för Property People och produkten Bo I™ får jag jobba med digital och social marknadsföring. Jag skriver artiklar, fotograferar, redigerar bilder, sköter sociala medier, administrerar webbsidor, arbetar med SEO och sköter annonsering.

Mina övriga intressen är djur, inredning, träning och resor.

 

Följ mig gärna på Instagram.