Om Julia Pettersson

För att stilla den kreativa ådran i mig arbetar jag som Frilansfotograf som extrajobb. Den här hemsidan används som portfolio för mina fotografier.

Verksam i Norrtälje

Jag är bosatt i Norrtälje och fotograferar främst i Norrtälje kommun. Fotografi är något jag alltid haft intresse för men det var under gymnasiet med inriktningen på Fotografisk bild som jag fick någorlunda talang för det. Mina favorituppdrag är att fotografera porträtt och bröllop – då får man ofta in så mycket känslor i en och samma bild.

Inga jobb just nu

Just nu tar dock min huvudsyssla hos Sjönära fastigheter upp så pass mycket av min tid så jag känner att jag inte hinner med några större fotouppdrag just nu. Troligen kommer jag kunna ta emot jobb från och med september igen och under höst- och vintermånaderna.

 

Följ mig gärna på Instagram.