Om Julia Pettersson

För att stilla den kreativa ådran i mig arbetar jag som Frilansfotograf som extrajobb. Den här hemsidan används som portfolio för mina fotografier.

Verksam i Norrtälje

Jag är bosatt i Norrtälje och fotograferar främst i Norrtälje kommun. Fotografi är något jag alltid haft intresse för men det var under gymnasiet med inriktningen på Fotografisk bild som jag fick någorlunda talang för det. Mina favorituppdrag är att fotografera porträtt och bröllop – då får man ofta in så mycket känslor i en och samma bild.

 

Under våren och sommaren har jag haft fullt upp med min heltidssyssla som Fotograf hos Sjönära fastigheter. Nu går vi in i en lugnare period och jag kan ta emot porträtt och bröllopsuppdrag igen på helgerna under höst och vinter 2018.

Följ mig gärna på Instagram.