Om Julia Pettersson

För att stilla den kreativa ådran i mig arbetar jag som Frilansfotograf som extrajobb. Den här hemsidan används som portfolio för mina fotografier.

Finns i Norrtälje och fotograferar nästan allt

Jag är bosatt i Norrtälje och fotograferar främst i Norrtälje kommun. Fotografi är något jag alltid haft intresse för men det var under gymnasiet med inriktningen på Fotografisk bild som jag fick någorlunda talang för det. Jag tycker om att fotografera allt från bröllop till insekter – väldigt brett med andra ord.

Mina favorituppdrag är att fotografera porträtt eller bröllop – för då får man in så mycket känslor i en och samma bild. Fotograferandet har jag som extraknäck. Utöver fotojobb så arbetar jag heltid hos Property People som DCC för produkten Bo I™, där jag arbetar med digital och social marknadsföring.

Följ mig gärna på Instagram.