Foto är något jag alltid haft intresse för men det var under gymnasiet med inriktningen på fotografisk bild som jag fick någorlunda talang för det. Efter gymnasiet jobbade jag några år och skaffade mig sedan en utbildning inom kommunikation/marknadsföring. Idag är min huvudsyssla hos mäklarfirman Sjönära där jag jobbar med foto och marknadsföring. Ett väldigt roligt jobb där jag får vara kreativ, se massa fina fastigheter, träffa mycket folk och dessutom vara ute i skärgården och åka en hel del båt! Utöver detta så tar jag egna uppdrag som frilansfotograf (Fotojulia), det har jag gjort sedan jag gick ut gymnasiet, fotograferar då främst bröllop och porträtt, och den här hemsidan använder jag som en portfolio.

Mitt telefonnummer: 070-755 14 30

Följ mig gärna på Instagram. 

julia pettersson